TA-65 Nasıl Çalışır

Yazan -> . 0 yorum

TA-65 Nasıl Çalışır

TA-65 astragallus isimli bir bitkiden yüksek teknoloji ile saflaştırılarak edilen, oldukça nadir bir moleküldür. Yaklaşık 10 kilo bitkiden yanlızca 1 gram TA-65 molekülü elde edilir. Bu TA-65'in fiyatını yakından etkileyen faktörlerden biridir.

TA-65 hap olarak alındığında kan dolaşımına katılır ve bedendeki tüm hücrelere kadar ulaşır. TA-65 sadece tek bir hücre grubunu değil tüm hücreleri hedefler. Bedenin hem içindeki hem de dışındaki (deri-saç) hücrelere fayda sağlar. Bu sayede cilt kırışıklıkları ve lekelerin azalması gibi etkiler gözlenebilir.

TA-65, kök hücre ve üreme hücrelerini genç ve sağlıklı tutan ancak bedeninin %99'nu oluşturan hücrelerde pek bulunmayan telomeraz isimli enzimi geçici olarak hafif - orta düzeyde aktif hale getirir. Telomeraz DNA'nın uçlarındaki telomer isimli bölgeleri en kısa olanlarından başlayarak seçici olarak onarmaya başlar.

2016 yılında İspanya'da 12 ay boyunca günde 1 kapsül TA-65 alanların plasebo grubu ile karşılaştırıldığı çalışmada, TA-65 telomer kısalmasını (-290 BP) engellediği gibi ayrıca +243 BP uzama sağlamıştır. Toplam telomer uzunluğu kazanımı +533 BP olmuştur.

Son Güncelleme: Oca 16, 2021

Yorumlar

Yorum Yaz

Cevap Yaz