SkinDNA Testi

Yazan -> . 0 yorum

Sağlıkla ilgili tavsiyeler her zamankinden daha fazla etrafımızı kuşatmış durumda. Peki, sizin için en doğrusu hangisi? Geçmişte,bu soruya çok genel bir yanıt verebilirdiniz. Ne de olsa, beslenme ve cilt sağlığı konusunda herkesten gelen tavsiyeler aşağı yukarı aynıydı. Ancak tüm bu tavsiyelere harfi harfine uymuş olsanız bile,hiç kimse sadece size bakarak cildinizin nasıl yaşlanacağını doğru olarak tahmin edemezdi. Şimdi ise, bu tek beden elbise yaklaşımının ötesine geçebilmeniz mümkün.

SkinDNA Testi’niz den aldığınız cilt sağlığı bilgileri size en uygun koruma önlemlerini yöneltecek. Cildinizin sağlığı ve geleceği için neyin en uygun olduğuna dair çelişen tavsiyelerden boğuluyorsanız, cildiniz uzun dönemli sağlık ve kalitesini korumak için mativasyona ihtiyacınız varsa veya cildinizin genetik olarak daha zayıf bölgelerine odaklanmayı tercih ediyorsanız, o halde SkinDNA Testi tam size göre!

Testi tekrar yaptırmam gerekecek mi?

Hayır! Genlerinizde bulunan SNP’ler asla değişmeyeceği için SkinDNA Testini tekrar yaptırmanıza gerek yok. DNA testine gelince, DNA’ nız hayatınız boyunca aynıdır. Bu test, ürünler ve tedavilere bir daha tek bir kuruş bile harcamanıza gerek bırakmayan, hayatta bir kez yapılan bir yatırımdır.

SkinDNA Testini nasıl yaptıracaksınız?

Testi yaptırmak şaşırtıcı derecede basittir; DNA doktorunuz kullanımı kolay bir DNA Çubuğu ile yanağınızın içinden bir tükürük örneği alır. Örnek daha sonra onaylı laboratuvarımızda analiz edilir.

SkinDNA Testini yaptırmak için çok mu yaşlıyım?

Yaşınız ne olursa olsun, cildinizin gelecekte ki sağlığına odaklanmak için hiçbir zaman geç değildir. Cildinizin önemli dermatolojik faktörlere genetik eğilimlerini bilmek, cildinizin uzun süreli sağlığı için bir yatırımdır. Cildinizin eğilimleriyle ilgili bilgi edinerek cilt koşullarınızı erkenden tespit etmek için harekete geçebilir, etkilerini azaltabilir ve hatta onları tamamen önleyebilirsiniz!

Etiketler: dna, skin, test
Son Güncelleme: Eki 28, 2017

İlişkili Yazılar

Yorumlar

Yorum Yaz

Cevap Yaz